TIJDELIJK KOSTELOOS ANNULEREN

Het Coronavirus houdt iedereen al meer dan twee jaar in haar greep. De maatregelen hebben grote invloed op onze samenlevering. Ook wij merken dit effect. Normaal gesproken zijn nu veel mensen bezig met het maken van vakantieplannen en worden er veel huurreserveringen gemaakt bij ons. Nu blijven – logischerwijs – reserveringen uit i.v.m. onzekerheid.

Om jou als klant tegemoet te komen tijdens de corona-periode, bieden we aan dat als je nu een camper huurt in 2022, je deze kosteloos tot 6 weken voor vertrek mag annuleren. Je kunt dan nu toch plannen maken en alvast het gewenste camper-model vastleggen.
Onze verwachting is namelijk dat – mits er geen grote reisbeperkingen gaan komen – er veel mensen voor de vrijheid en veiligheid van een campervakantie gaan kiezen.

Samengevat houdt de regeling in:

  • Tot 6 weken voor vertrek is kosteloos annuleren mogelijk wanneer de reis geen doorgang kan vinden door Covid. Je krijgt het aanbetaalde bedrag volledig terug.
  • Vanaf 6 weken voor vertrek gelden de gebruikelijke annuleringsvoorwaarden,
  • De einddatum van deze tijdelijke regeling is nog niet bekend.
  • De regeling geldt ook voor reeds gemaakte reserveringen voor 2022.


Camper huren tijdens corona? Juist nu!

Juist in deze tijd is de camper het reismiddel bij uitstek! Bij veel mensen is er de behoefte om rust en ruimte op te zoeken. Met de camper heb je alle vrijheid en flexibiliteit om deze rustigere plekken op te zoeken.

Reizen met de camper 2022

Voorspellen is moeilijk, vooral als het om de toekomst gaat. Wat we wel weten, is dat veel mensen rekening houden met het 'nieuwe normaal' bij het plannen van hun vakantie voor 2022. Men is huiverig om vluchten te boeken. Of een vakantiehuisje in een bepaald land vast te leggen; stel dat dat land tegen die tijd dan net code oranje heeft...
Door de flexibiliteit van het reizen per camper, is de camper ook in 2022 hèt ideale vakantiemiddel! Pas op het laatste moment hoeft de route bepaald te worden en kunnen risicolanden of risicogebieden gemakkelijk vermeden worden. Tevens geven wij de mogelijkheid dat je gratis kunt annuleren tot wel 6 weken voor vertrek!


Flexibiliteit!

In ons prachtige kikkerlandje kun je heerlijke campervakanties houden. Maar je kunt ook gerust de grens over gaan. De flexibiliteit van het camperen geeft de mogelijkheid om op het laatste moment de bestemming te kiezen. En mocht het nodig zijn; om op ieder moment te beslissen om een plaats of land per direct te verlaten.

Contact

Camperverhuur Salland

Spitsstraat 14
8102 HW Raalte (Overijssel)
Tel: 0572-35 88 88
E-mail: [email protected]

Openingstijden

Maandag t/m zondag
07:00 - 23:00 uur