Service

Waarom kiezen om te huren bij Camperverhuur Salland?

Betrouwbaarheid

Voor het onderhoud van ons wagenpark hebben wij ons eigen mobiliteitscentrum met een team van vakmensen in dienst. Elke camper krijgt elk jaar onderhoud en er wordt op talloze punten gecontroleerd. Zo verkleinen we de kans dat je onderweg komt te staan. Kom je dit toch? Al onze campers zijn aangesloten bij de pechhulpservice van Aveco die je dan kunnen helpen.

Eerlijke en volledige prijzen

Wat je ziet is wat je krijgt. De auto’s zijn niet uit- of aangekleed. De prijzen zijn eenduidig en inclusief verzekering. We hanteren een basisprijs per dag, waarbij je ook een ruime hoeveelheid vrij te rijden kilometers krijgt. Brandstofkosten zijn voor eigen rekening; je krijgt de auto met een volle tank mee en brengt hem met een volle tank terug.

Ruime openingstijden

Heb je voor, tijdens of na het huren vragen? Wij helpen en staan je graag te woord. Persoonlijk. Je krijgt heldere antwoorden en wij verschuilen ons niet achter procedures. Ons team heeft korte lijnen en schakelt snel.

Flexibel

Wij zijn de moeilijkste niet. Voor zover de planning het toelaat denken we graag mee in jouw belang. Zo bieden wij bijvoorbeeld de service om de camper de avond voor de huur dag op te halen; als de auto op dat moment al terug en schoon is. Je kunt dan bijvoorbeeld de auto ’s avonds vast inladen, zodat je de volgende ochtend direct weg kunt rijden. Wel zo makkelijk en het scheelt je een extra dag huur.

Onze campers

Bij Camperverhuur Salland gaan we voor kwaliteit, klantvriendelijkheid en service. Alle campers die wij verhuren zijn gegarandeerd jonge, schone en moderne campers met een frisse en praktische inbouw. Goed onderhouden door onze vakmensen in ons mobiliteitscentrum.