Onze modellen campers

Bekijk hieronder de modellen die wij verhuren. Wij hebben van elk model meerdere campers.

Volkswagen Smallander Adventure

Deze luxe Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee op avontuur te gaan in de vrije natuur. De camper heeft zonnepanelen, een hordeur, cassetteluifel en veel meer waardoor je minder afhankelijk bent en ook in de vrije natuur kunt overnachten.

Volkswagen Smallander XL

Deze verlengde Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee weg te gaan. De camper heeft een langere wielbasis en heeft hierdoor meer berg- en leefruimte. Tevens is er ruimte voor fietsen als de zit- annex slaapbank naar voren wordt geschoven.

Volkswagen Smallander XL-Solar

Deze verlengde Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee op avontuur te gaan in de vrije natuur. De camper heeft zonnepanelen en een grotere accu waardoor je minder afhankelijk bent en ook in de vrije natuur kunt overnachten. De camper heeft een langere wielbasis en heeft hierdoor meer berg- en leefruimte. Tevens is er ruimte voor fietsen als de zit- annex slaapbank naar voren wordt geschoven.

Volkswagen Smallander

Deze Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee weg te gaan en is voorzien van een S(M)allander inbouw. Door de bouw heeft de S(M)allander een breder bed en meer kastruimte dan z'n concurrenten.