Onze modellen campers

Bij Camperverhuur Salland verhuren wij verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Smallander. Van elke uitvoering hebben wij meer modellen in de verhuur. Zo hebben wij twee korte uitvoeringen met een korte wielbasis en twee uitvoeringen met een lange wielbasis. Elke camper die wij verhuren zijn gegarandeerd jonge en nieuwe campers. Bekijk hieronder alle modellen die we verhuren. Heb je vragen over een camper of ben je benieuwd welke het beste bij jouw reis past? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag!

Volkswagen Smallander Adventure

Deze luxe Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee op avontuur te gaan in de vrije natuur. De camper heeft zonnepanelen, een hordeur, cassetteluifel en veel meer waardoor je minder afhankelijk bent en ook in de vrije natuur kunt overnachten.

Volkswagen Smallander XL

Deze verlengde Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee weg te gaan. De camper heeft een langere wielbasis en heeft hierdoor meer berg- en leefruimte. Tevens is er ruimte voor fietsen als de zit- annex slaapbank naar voren wordt geschoven.

Volkswagen Smallander XL-Solar

Deze verlengde Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee op avontuur te gaan in de vrije natuur. De camper heeft zonnepanelen en een grotere accu waardoor je minder afhankelijk bent en ook in de vrije natuur kunt overnachten. De camper heeft een langere wielbasis en heeft hierdoor meer berg- en leefruimte. Tevens is er ruimte voor fietsen als de zit- annex slaapbank naar voren wordt geschoven.

Volkswagen Smallander

Deze Volkswagen T6 Camper voor maximaal 4 personen is de ideale compacte camper om mee weg te gaan en is voorzien van een S(M)allander inbouw. Door de bouw heeft de S(M)allander een breder bed en meer kastruimte dan z'n concurrenten.