Onze modellen campers

Bij Camperverhuur Salland verhuren wij verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Smallander. Van elke uitvoering hebben wij meer campers in de verhuur. Wij hebben twee uitvoeringen op een korte wielbasis en twee uitvoeringen op een lange wielbasis. Alle campers die wij verhuren zijn gegarandeerd jonge, nieuwe en frisse campers. Bekijk hieronder alle modellen die wij verhuren. Heb je vragen over een camper of ben je benieuwd welke het beste bij jouw reis past? Neem dan contact met ons op, we helpen en adviseren je graag!

Hooglander By Aart - in aanbouw

De Hooglander is het allernieuwste model van Aart Camperinbouw. Deze ruime en comfortabele buscamper voor 4 personen is volledig zelfvoorzienend, heeft meer dan voldoende berg- en leefruimte. Deze camper heeft een vast bed achterin en een mega hefdak met bed. Omdat deze buscamper nog in de ontwikkelingsfase zit en in aanbouw is hebben we helaas nog geen foto's van het interieur.

Smallander Adventure

Deze luxe Volkswagen T6 Camper voor maximaal 5 personen (4 slaapplekken) is de ideale compacte camper om mee op avontuur te gaan in de vrije natuur. De camper heeft zonnepanelen, een hordeur, cassetteluifel, omvormer en veel meer waardoor je minder afhankelijk bent en ook in de vrije natuur kunt overnachten.

Smallander

Deze Volkswagen T6 Camper voor maximaal 5 personen (4 slaapplekken) is de ideale compacte camper om mee weg te gaan en is voorzien van een S(M)allander inbouw. Door de bouw heeft de S(M)allander een breder bed en meer kastruimte dan z'n concurrenten zoals bijvoorbeeld een Volkswagen California.

Smallander XL

Deze verlengde Volkswagen T6 Camper voor maximaal 5 personen (4 slaapplekken) is de ideale compacte camper om mee weg te gaan. De camper heeft een langere wielbasis (maar liefst 40 cm) en heeft hierdoor meer berg- en leefruimte.

Smallander XL-Solar

Deze verlengde Volkswagen T6 Camper voor maximaal 5 personen (4 slaapplekken) is de ideale compacte camper om mee op avontuur te gaan in de vrije natuur. De camper heeft zonnepanelen en een grotere accu waardoor je minder afhankelijk bent en ook in de vrije natuur kunt overnachten. De camper heeft een langere wielbasis en heeft hierdoor meer berg- en leefruimte.