Referenties

Benieuwd hoe huurders onze diensten hebben ervaren? Bekijk het hieronder feedback van onze huurders. Zelf met een camper weggeweest? We zijn erg benieuwd naar jouw ervaring en ontvangen graag feedback. Beoordeel ons op Google, Facebook of Trustpilot

Zeer geslaagde vakantie

In het voorjaar kennis gemaakt d.m.v een positieve bezichtiging.
De vakantie startte met een verrassing. We kregen een Adventure mee i.p.v de bestelde Smallander. De instructie was uitermate volledig en op een rustige wijze waardoor deze goed overkwam. Samen met het sublieme weer was het een zeer geslaagde vakantie welke zeker voor herhaling vatbaar is.


Fam Kampstra, juli 2024

★★★★★

Fijn net campertje

Fijn net campertje. Vriendelijk personeel. Voordeel van de buscamper is dat je hem overal mag parkeren. Verder blijft het toch een beetje kamperen maar zonder een tent op te zetten wat ik in deze natte zomer erg prettig vond. Door zonnepanelen ook bijna geen elektra aansluiting nodig gehad. Ik heb er 6 weken met heel veel plezier in rondgereden. Het koken is wat primitief zeker als je voor 2 of 3 personen moet koken. Ik was alleen.


Fam Groen, juli 2024

★★★★★

Een top ervaring met Camperverhuur Salland

Een top ervaring met Camperverhuur Salland. Wij huurden de XL-Solar voor twee weken Noorwegen. We konden de schone en goed uitgeruste camper al eerder ophalen en kregen een duidelijke uitleg. De volgende dag zijn we er mee op pad gegaan en hebben we een fantastische rondreis gemaakt! Vriendelijke en deskundige medewerkers die ons ook heel snel telefonisch verder hielpen toen we onderweg een probleem hadden (achteraf een fout van ons). Goede prijs-kwaliteit verhouding, wij zijn fans van Camperverhuur Salland!


Fam Jonker, juli 2024

★★★★★

Flexibele en hartelijke dienstverlening

Als één van de eerste huurders zijn wij op pad geweest met de spiksplinternieuwe Hooglander. Tijdens een mooie reis door Zweden en Noorwegen hebben we uitgebreid deze camper kunnen ervaren. En het oordeel is : Fantastisch. Mooie handzame camper met doordachte voorzieningen en een nette, moderne uitstraling. Alles wat je nodig hebt zit erin. De service van het Camperverhuur Salland zijn goed. Flexibele en hartelijke dienstverlening. Zowel de camper als het verhuurbedrijf zijn een aanrader.


Fam Horn, juni 2024

★★★★★

Wij komen weer terug!

Hele positieve ervaring met de Smallander XL die we gehuurd hebben. Konden hem tot onze verrassing eerder op komen halen en ook flexibiliteit in het terugbrengen. Uitstekende uitleg bij ophalen en compleet met inrichting. Aart Camper inbouw heeft een zeer praktische en ruime inbouw ontworpen. Jammer om hem na 2 weken weer in te moeten leveren. Wij komen weer terug!


Fam Heijdeman, juni 2024

★★★★★

Alles tip top in orde met goede uitleg en service!

Mooie camper gehuurd bij camperverhuur Salland. Handig ingedeeld en zeer goed bed. Alles tip top in orde met goede uitleg en service!


Fam Frankfort, juni 2024

★★★★★

Het contact verliep prima

Afgelopen week een camper mee gehad. Het contact verliep prima. Helaas stond de camper die we mee zouden krijgen nog met pech in Italië. Maar in overleg konden ze een prima vervanger regelen.
Bedankt.


Fam Westra, sept 2023

★★★★★

Smallander XL gehuurd

Wij hebben de Smallander XL gehuurd voor een kampeervakantie met twee volwassenen en een baby. De XL camper is daar perfect voor, gaf net wat meer ruimte om bijvoorbeeld een Deryan babytentje neer te kunnen zetten of voor de baby om te spelen op de grond. We raden erg aan om ook de bustent er bij te huren, de opblaasbare variant stond binnen een paar minuten en was (ook als hij niet achter de bus paste) ideaal om spullen in op te slaan en in te schuilen tijdens de regen.


Fam Brinkhof, aug 2023

★★★★★

Smallander camper was top!

We zijn 2 weekjes heerlijk met z’n 3’n op pad geweest met de Smallander. Deze VW camper rijdt super prettig en er is vaak een plekje vrij op campings. Praktisch ingedeeld en is zomaar omgebouwd. Achterklep tent is een aanrader, bij zowel goed als slecht(er) weer. Genoten van Limburg, Ardennen, Luxemburg en Eiffel deze zomervakantie. Op naar een volgend avontuur, op deze wijze.


Fam Rauwerda, aug 2023

★★★★★

Wat is dit een mooie en handige camperbus!

We zijn met de Smallander XL-Solar afgelopen 3 weken door Schotland gereisd. Wat is dit een mooie en handige camperbus. Van alle gemakken voorzien en genoeg ruimte. Voorstoelen omdraaien, dak omhoog en klaar. Service is zeer goed, alles is in overleg mogelijk. Van te voren een goede uitleg gehad. Voor herhaling vatbaar!


Fam Kappert, aug 2023

★★★★★

De service en het contact met Camperverhuur Salland was perfect!

Van 22 juli t/m 5 augustus zijn wij met de Smallander XL solar op pad geweest voor een reis door Zweden. We kregen een prachtige, schone, complete en comfortabele camperbus mee, waar we heerlijk mee op reis zijn geweest. Dat we hem een dag eerder mochten ophalen was natuurlijk fantastisch! Ook de service en het contact met Camperverhuur Salland was perfect! Al met al een aanrader en zeker voor herhaling vatbaar!


Fam Blikman, aug 2023

★★★★★

Fijne camper, prettige service!

Eerder een California T6.1 Ocean bij VW gehuurd, nu een Smallander bij Camperverhuur-Salland. De camperindeling beviel veel beter. Het slapen beneden, de ladekoelkast en de kastindeling zijn wat ons betreft veel fijner. Goede prijs en prettige service komen daarbij. Op vragen werd snel gereageerd en afspraken over ophalen en terugbrengen gingen soepel. Zou zeker nog eens hier huren!


Fam Kremers, juli 2023

★★★★★

Ik ga zeer zeker nog eens op pad met zo'n Camperbusje!

In april/mei  ben ik 4 weken onderweg geweest met een camperbusje  en wel naar Santiago de Compostela om nog eens plekjes te bezoeken waar ik op mijn voetreis en later onze voetreizen naar deze bedevaartsplaats in Galicië zijn geweest. Een tocht vol mooie herinneringen aan mijn vorig jaar overleden echtgenote, die ook zo van deze wandeltochten hield. Gezien mijn leeftijd (80 jaar) nu geen verre wandeltochten meer maar het campertje was ideaal om van het landschap en de natuur te genieten . Je hoeft niet altijd het dak omhoog te klappen want "beneden" slapen en 's morgens vanuit het bed het landschap bewonderen is heerlijk! Ik ga dan ook zeer zeker nog eens op pad met zo'n camperbusje. 


Dhr Bekke, mei 2023

★★★★★

Pech met onze eigen VW camper

Pech met onze eigen VW camper, reparatie duurt veel langer dan gedacht. Korte vakantie stond al wel gepland (boot/camping) en is betaald. Op vrijdagmiddag om 17:40 gebeld met TCR met de vraag of er nog een VW beschikbaar is. Uiterst vriendelijk te woord gestaan en ja er zijn nog campers (het bedrijf heeft er 12) Komt u er maar een halen. Heel vriendelijk en snel geholpen. Na een uurtje konden we met een keurige, jonge, goed onderhouden camper op pad. Ook bij het terugbrengen weer keurig geholpen met zelfs een aanbod om mij even naar de trein te brengen. Heel fijn bedrijf met top medewerkers!


Dhr Jaap, mei 2023

★★★★★

Mooie camperbus!

Mooie camperbus, goede uitleg.


Familie Brinkman, mei 2023

★★★★★

Prachtige ervaring!

We hebben een geweldige ervaring gehad, mede dankzij de Smallander van Camperverhuur Salland! 


Familie Wolterink, september 2022

★★★★★

Perfect geregeld allemaal!

Perfect geregeld allemaal. Overal is aan gedacht, fijn bedrijf met fijne mensen.


Familie Jan, september 2022

★★★★★

Zeker een aanrader!

Smallander XL gehuurd bij Camperverhuur Salland in augustus/september 2022 gedurende 2 weken. Prima camper, volledig uitgerust met kampeeruitrusting. Goede service, flexibel en we konden de camper eerder ophalen. Zeker een aanrader.


Familie Haan, september 2022

★★★★★

We kunnen het anderen echt aanraden!

De compactheid en compleetheid van de camper en de betrouwbaarheid van Camperverhuur Salland heeft ons doen besluiten om een Smallander te gaan huren via Camperverhuur Salland. Het boeken van de camper vanaf de website was heel eenvoudig en snel geregeld. We zijn zeer tevreden over de gastvrijheid, vriendelijkheid en heldere uitleg van het verhuur-team van Camperverhuur Salland. Alles konden we nalezen in het handboek wat in de camper aanwezig was. De camper zelf zag er zeer goed uit, de inventaris was goed voor elkaar, de camper had absoluut geen moeite met snelwegen of bergachtig gebied. Kortom: we zijn zeer tevreden en kunnen het anderen echt aanraden!


Familie Kemper, september 2022

★★★★★

Heel goed bevallen!

Onze eerste vakantie met een camper op pad richting Normandië is ons heel goed bevallen. Makkelijke camper wat maakt dat je ontspannen kunt rondtoeren/verplaatsen en met fietsen mee was helemaal ideaal. 

Vriendelijk, duidelijke uitleg en informatie van jullie kant wat we als heel prettig hebben ervaren. 


Familie Broekman, augustus 2022

★★★★★

De service van het team is super!

Voor het tweede achtereenvolgende jaar een camper gehuurd bij Camperverhuur Salland en wederom zeer tevreden. Huurtarieven zijn beslist scherp te noemen en de campers zijn zo goed als nieuw! De service van het team is super. Op vragen/problemen die tijdens de reis opkomen wordt snel gereageerd. Wij hadden een probleem met de kraan als gevolg van kalkaanslag, razendsnel kwam Salland Camperverhuur met een goede oplossing. Salland Camperverhuur mag wel wat meer reclame maken voor zichzelf! Fijn bedrijf!


Familie te Riet, juli 2022

★★★★★

Dit gaan we zeker nog eens doen!

Deze zomer huurden wij voor de eerste keer een camper bij Camperverhuur Salland. Alle lof, wat ons betreft, voor dit bedrijf. De camper is praktisch en slim ingericht en over de inbouw is goed nagedacht: de ruimte is optimaal gebruikt. Ook over de goede uitleg en de service bij het halen en brengen van de camper, waren we zeer tevreden. Met veel plezier hebben we gereisd door Frankrijk en het noorden van Spanje. Dit gaan we zeker nog eens doen!

Familie Diepeveen, juli 2022

★★★★★

Prima bus om in te kamperen!

In de maand juni zijn wij de huurders geweest van een Volkswagen Smallander Adventure van Camperverhuur Salland. Dit is ons zeer goed bevallen. De camper is compleet, aan niets ontbreekt het. We konden de camper al eerder ophalen dan was afgesproken. We kregen een duidelijke uitleg hoe de camper te gebruiken, ook het Youtube filmpje was heel compleet. De camper is eenvoudig en plezier in gebruik. De motor die er in ligt geeft je het gevoel dat je in een normale personenauto rijdt wat heel comfortabel reisde. Kortom, echt een aanrader en het geeft je op vakantie maximale vrijheid. Voor ons de eerste keer maar beslist niet de laatste keer!

Familie Verkooijen, juli 2022

★★★★★

Prima bus om in te kamperen!

Altijd goed te woord gestaan als we wat wilden weten over de camper, bij het afhalen is goed uitleg gegeven. De spullen waren prima in orde. Geen problemen gehad met de camper. Bij terug brengen ook alles goed nagekeken. Prima bus om in te kamperen.


Familie van Dijk, juli 2022

★★★★★

Vriendelijk  te woord gestaan!

Bij het afhalen van de camper werd er uitgebreid uitleg gegeven. Hier werd echt tijd voor genomen. Ook onderweg werden we telefonisch goed geholpen met een klein probleem met de elektriciteit van de camper, maar gelukkig lag het aan de elektra van de camping. Ook bij het inleveren van de camper werden we weer vriendelijk te woord gestaan en gevraagd naar onze ervaringen met de camper.


Familie Polman, april 2022

★★★★★

Alles ging precies volgens afspraak!

In juni/juli de ultieme roadtrip naar de Noordkaap gemaakt met de gehuurde Smallander (VW Transporter camper). Camperverhuur Salland had de camper keurig afgeleverd. Alles precies volgens afspraak en ook retour ging vlekkeloos. Contact met Marc Roescher is buitengewoon prettig en adequaat, zowel voor, tijdens als na de verhuur. NB: 9.250 km probleemloos met de camper op pad geweest!


Familie Schuitert, juli 2022

★★★★★

Echte aanrader!

Zeer nette camper en alles er op en er aan wat ons betreft een echte aanrader! met goede uitleg om rustig en goed op weg te gaan naar alle bestemmingen.

Familie Schippers, maart 2022

★★★★★

Gaan we zeker weer doen!

Hele mooie bus gehuurd. Vooraf prima en betrokken uitleg. Fietsen achterop en lekker de vrijheid genieten. De bergen in Oostenrijk en Italië waren geen enkel probleem. Gaan we zeker weer doen, alhoewel... dit is het begin naar een eigen VW camper.

Familie Heeres, augustus 2021

★★★★

Zeer prettig!

Wij hebben gedurende één week de Volkswagen T6 Smallander camper gehuurd. Compacte camper en van alle gemakken voorzien. Op het bed - 1.30 m x 2.00 m - hebben we uitstekend geslapen. Ook het persoonlijk contact - zowel bij het ophalen als het terugbrengen - was informatief en buitengewoon hartelijk. We hebben het huren van de camper bij Camperverhuur Salland als zeer prettig ervaren.

Familie M, juli 2021

★★★★★

Fijne camper!

Fijne camper en prima service van Camperverhuur Salland. We hebben met veel plezier een weekendje gebruik gemaakt van de VW Smallander.

Familie P, mei 2021

★★★★

Prima ervaring!

Wij hebben de VW bus camper een kleine week gehuurd. Om zowel een idee te krijgen hoe het rijdt voor dagelijks gebruik als hoe het bevalt op camping. Beide een prima ervaring. Op de camping compact, maar zeer praktisch en comfortabel. Op de weg lekker hoog zitten, je kijkt over het verkeer heen; qua trekkracht zou ik persoonlijk voor meer als 60 KW gaan.

Familie Waterham, juli 2020

★★★★

Makkelijk en comfortabel!

Super geholpen door Marc. Prachtige Smallander camper, makkelijk in gebruik en rijd zeer comfortabel.

Familie Hoff, juli 2020

★★★★★

Goed bevallen!

Het huren van de camper bij TCR / Camperverhuur is ons goed bevallen. Prima uitleg voor vertrek; goed onderhouden camper met complete inventaris.

Familie S uit Gorssel, mei 2020
★★★★★

Zeer tevreden! 

Afgelopen zomer huurden wij bij TCR / Camperverhuur Salland een camperbusje. We zijn hiermee vijf weken naar IJsland geweest. De camper is ons prima bevallen, niet te groot, zodat de kosten voor de overtocht met de boot ook te overzien waren. Over de service van TCR zijn wij zeer te spreken. Een goede uitleg als je de camper komt afhalen. Alle service en verzekeringen inclusief, eigen risico voor een nette prijs afgekocht. Je betaald alleen nog de brandstof en ik ons geval de overtocht met de boot naar IJsland en de Faeröer eilanden. Kortom, zeer tevreden!

Familie Pierik, mei 2019
★★★★★