Prima ervaring!

Wij hebben de VW bus camper een kleine week gehuurd. Om zowel een idee te krijgen hoe het rijdt voor dagelijks gebruik als hoe het bevalt op camping. Beide een prima ervaring. Op de camping compact, maar zeer praktisch en comfortabel. Op de weg lekker hoog zitten, je kijkt over het verkeer heen; qua trekkracht zou ik persoonlijk voor meer als 60 KW gaan.

Famillie Waterham, juli 2020

★★★★

Makkelijk en comfortabel!

Super geholpen door Marc. Prachtige Smallander camper, makkelijk in gebruik en rijd zeer comfortabel.

Famillie Hoff, juli 2020

★★★★★

Goed bevallen!

Het huren van de camper bij TCR / Camperverhuur is ons goed bevallen. Prima uitleg voor vertrek; goed onderhouden camper met complete inventaris.

Familie S uit Gorssel, mei 2020
★★★★★

Zeer tevreden! 

Afgelopen zomer huurden wij bij TCR / Camperverhuur Salland een camperbusje. We zijn hiermee vijf weken naar IJsland geweest. De camper is ons prima bevallen, niet te groot, zodat de kosten voor de overtocht met de boot ook te overzien waren. Over de service van TCR zijn wij zeer te spreken. Een goede uitleg als je de camper komt afhalen. Alle service en verzekeringen inclusief, eigen risico voor een nette prijs afgekocht. Je betaald alleen nog de brandstof en ik ons geval de overtocht met de boot naar IJsland en de Faeröer eilanden. Kortom, zeer tevreden!

Famillie Pierik, mei 2019
★★★★★