Veelgestelde vragen

Hieronder vind je antwoorden op vaak gestelde vragen. Staat het antwoord dat je zoekt er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Hoeveel bedraagt de borg?

Created with Sketch.

Er dient bij aanvang van de huurperiode een minimale borgsom te worden voldaan á €300,00 euro. De borg dien je samen met de overige 25% van de huurprijs en de eventuele accessoires per pintransactie te betalen bij het ophalen. Na het ondertekenen van de verhuurovereenkomst dien je 75% van de huurprijs aan ons over te maken binnen 8 dagen per bank.

Moet de camper schoon worden ingeleverd?

Created with Sketch.

Wij verwachten van onze huurders dat zij de camper van binnen en buiten schoon inleveren. Dit kunnen wij ook voor je doen, hiervoor brengen wij schoonmaakkosten in rekening.

Krijg ik de auto volgetankt mee?

Created with Sketch.

De verbruikte brandstof betaal je zelf. Je krijgt de auto met een volle tank mee en het is de bedoeling dat je de auto ook weer met een volle tank inlevert. Gebeurt dit niet, dan zullen wij de kosten van de brandstof achteraf in rekening brengen. Let erop dat ze ook tankkosten in rekening kunnen brengen bovenop de kosten van de brandstof. Het is dus altijd handiger om zelf even de auto weer af te tanken en het bonnetje mee te nemen.

Wat moet ik doen als ik met pech kom te staan

Created with Sketch.

Omdat we alleen goed onderhouden jonge campers verhuren is de kans dat je pech krijgt erg klein, maar we kunnen het natuurlijk niet uitsluiten. In het dashboardkastje van de camper vind je een alle papieren die je nodig hebt en met een telefoonnummer van een wegenwachtservice.

Hoe oud moet ik zijn om een camper te huren?

Created with Sketch.

Iedere bestuurder van de camper moet minimaal 24 jaar oud zijn. Wanneer je de camper komt ophalen dien je een geldig Nederlands paspoort of ID-kaart mee te nemen en een Nederlands rijbewijs. Zonder deze documenten kunnen wij de camper niet verhuren. We maken van beide documenten een kopie.

Hoe veel vrije kilometers heb ik?

Created with Sketch.

Al onze campers hebben 250 vrije kilometers per dag.

Mag ik huisdieren meenemen?

Created with Sketch.

Het is toegestaan om huisdieren mee te nemen mits je de camper haar- en reukvrij inlevert, zo niet brengen wij hiervoor kosten in rekening. Je bent verplicht om jouw huisdier aan te melden op het reserveringsformulier.

Hebben de campers een inzittende verzekering?

Created with Sketch.

Ja, al onze campers hebben een schadeverzekering inzittende, dit zit bij onze huurprijs is en kost u niks extra.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.